Hilversum, 18 november 2016

Vandaag brengt B-Brave samen met Dio en Spanker de nieuwe single ‘Onze Jongens (Gooi Het Op Me)’uit. Deze track is tevens de titelsong van de heetste Nederlandse bioscoopfilm van het jaar ‘Onze Jongens’ met Jim Bakkum en Martijn Fischer als hoofdrolspelers. Het nummer is de opvolger van de megahit ‘One Night Stand’, die afgelopen zomer de Spotify lijsten domineerde.
Het is niet de eerste keer dat de jongens samenwerken met Spanker. Voor hun debuutalbum ‘De Eerste Date’ doken ze al eerder de studio in, waarvan ‘Waddup’, ‘Als je van mij bent’ en ‘Tot in de nacht’ het directe resultaat zijn. Spanker staat momenteel aan de basis van vele hits, waaronder de top 3 single ‘My Love’ met Frenna.
In ‘Onze Jongens’, de nieuwe bioscoopfilm van regisseur Johan Nijenhuis, gaan acteurs Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp, Tarikh Janssen en Eldrick Gijsbertha op spectaculaire wijze uit de kleren. Toen de filmproducenten op zoek waren naar een Nederlandse artiest voor de titelsong van de film, wees Jim Bakkum hen op de boyband.  “De jongens hebben een eigen sound met een internationale signatuur. Daarnaast sluit de doelgroep van B-Brave naadloos aan op die van ‘Onze Jongens’ dus in mijn ogen is dit een perfecte match”.
‘Onze Jongens (Gooi Het Op Me)’ op Spotify
‘Onze Jongens (Gooi Het Op Me)’ videoclip op Youtube

Over de bioscoopfilm Onze Jongens
In de nieuwe bioscoopfilm  ‘Onze Jongens’ speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Wanneer hij na jarenlange afwezigheid terugkomt in Nederland wacht hem daar niet veel moois. Zijn ex-vrouw wil hem nog steeds niet zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt ontdekken. Niet zozeer het klusvermogen, maar de gespierde lichamen zijn een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met drie andere collega’s gooien Jorrit en Bas het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Maar hoe zal de privé-omgeving reageren op deze bijzondere carrièremove? Naast Jim Bakkum zijn er rollen voor onder andere Martijn Fischer, Barbara Sloesen, Sanne Vogel, Juvat Westendorp, Tarikh Janssen en Eldrick Gijsbertha. De film is vanaf 29 december te zien in alle Nederlandse bioscopen.

Noot voor publicatie:
Voor meer informatie over B-Brave, interviewaanvragen of fotomateriaal neem contact op met Sony Music via promo.nl@sonymusic.com
Neem voor meer informatie over de bioscoopfilm Onze Jongens contact op met Marleen Vriezen (Entertainment One Benelux) – mvriezen@entonegroup.com