Vanaf oktober 2015 gaan we op tour langs de mooiste pop-podia van Nederland met ons gloednieuwe popconcert en tour ‘BAD’.

Inspiratie voor de BAD-tour komt van de single ‘Bad’ afkomstig van ons debuutalbum ‘De Eerste Date’. Voor deze clip, waarbij de teller in middels op meer dan 2 miljoen staat, hebben we zelfs een VEVO award in de wacht gesleept voor beste video van 2014. Ditzelfde hoge niveau brengen wij in het najaar van 2015 naar verschillende steden in Nederland!

Tijdens onze show die meer dan 60 minuten duurt zullen de fans worden meegenomen in de wereld van B-Brave. Alle onze grootste hits zoals ‘Bij Mij’, ‘Als je van mij bent’, ‘Vanavond is van jou’ komen langs, maar ook nieuwe singles zoals ‘Verleiden’.

We hebben de afgelopen maanden super hard gewerkt… Wat het gaat worden? Komt dat zien! Komt dat zien! Het belooft een onvergetelijke show te worden en jij kan er bij zijn! Tickets zijn te boeken via deze site, bekijk de Agenda om te zien wanneer de Bad Tour bij jou in de buurt en koop je tickets!